Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Praat mee over de horeca in Langedijk

door | 17 februari 2020 | Langedijk, Regio nieuws

Horeca is belangrijk voor de gezelligheid en levendigheid in de gemeente, maar kan soms ook leiden tot hinder. Gemeente Langedijk hoort daarom graag hoe inwoners aankijken tegen de horeca en het horecabeleid in Langedijk. U bent van harte uitgenodigd om mee te praten op 18 februari.

De gemeente streeft naar een goede balans tussen prettig wonen en leven voor inwoners en gezonde horeca voor ondernemers. Het horecabeleid gaat over alles wat met horeca te maken heeft. Van openingstijden tot het gebruik van terrassen, maar ook over knelpunten. Zo willen ondernemers nieuwe kansen creëren met bijvoorbeeld livemuziek of extra ruimte voor terrassen, terwijl dat door sommige inwoners wordt ervaren als overlast. De bijeenkomst op 18 februari is bedoeld voor inwoners. Ondernemers en verenigingen worden persoonlijk uitgenodigd voor een aparte bijeenkomst.

Kansen en knelpunten

De gemeente wil alle kansen en knelpunten in kaart brengen. De uitkomsten van alle bijeenkomsten worden naast elkaar gelegd. Zo zien we bij welke punten nog keuzes gemaakt moeten worden en waar misschien oplossingen liggen. Daarvoor wordt u dit voorjaar een tweede keer uitgenodigd.

Aanmelden

De bijeenkomst is op 18 februari van 19.00 tot 22.00 uur in Museum BroekerVeiling (zaal De Toekomst). Aanmelden kan door te mailen naar apv@gemeentelangedijk.nl. Wij horen graag met hoeveel personen u komt. Kunt u niet aanwezig zijn, dan kunt u uw suggesties en vragen ook doorsturen naar bovenstaand mailadres.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws