Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Prachtige Paasdagen bij Museum BroekerVeiling

door | 20 maart 2024 | Cultuur, Dijk en Waard, Museum BroekerVeiling

De lente is in aantocht en de Paasdagen naderen snel. Dit jaar vallen ze vroeg, maar het belooft een schitterend weekend te worden. Kom samen met ons de lente vieren tijdens een sfeervol Paasweekend bij Museum BroekerVeiling. De paashaas heeft alvast een verrassing: hij heeft eieren verstopt op de meest onverwachte plekken van ons terrein – in de boomgaard, bij de palingrokerij en zelfs in de buurt van onze geliefde varkens, Bram en Betty.

Van vrijdag 29 maart tot en met maandag 1 april staat Museum BroekerVeiling in het teken van Pasen met een reeks aan festiviteiten. Voor de kleintjes is er op eerste en tweede Paasdag een spannende paaseierenjacht. Maar we starten het weekend al op Goede Vrijdag (29 maart) met een creatieve middag waar kinderen prachtige paasversieringen kunnen knutselen.

Het hoogtepunt van het weekend is onze paasbrunch; een moment van samenzijn voor de hele familie. Deze gezellige brunch vindt plaats op zondag 31 maart en maandag 1 april tussen 11.00 en 13.00 uur. Wij adviseren tijdig te reserveren via info@broekerveiling.nl.

Mis ook onze dagelijkse demonstratieveilingen niet, waarbij u zelf kunt ervaren hoe het is om op het juiste moment te bieden, zittend op de authentieke veilingbanken. Daarnaast is een rondvaart door het idyllische Rijk der Duizend Eilanden, met boeiende verhalen van de kapitein over de historie van dit waterrijke gebied, een absolute aanrader.

Vanaf zaterdag 30 maart is de vers gerookte paling weer verkrijgbaar die ter plekke bereid wordt door onze deskundige palingroker. Neem ook even de tijd om te ontspannen met een kop koffie en onze beroemde huisgemaakte appeltaart, of kies voor een gezonde lunch tijdens de openingstijden van het museum.

Voor meer informatie over onze activiteiten en de openingstijden tijdens het Paasweekend, nodigen we u uit onze website te bezoeken:www.broekerveiling.nl. Toegang tot het museum is gratis voor houders van de Museumkaart en VIP-KAART van de VriendenLoterij.

 

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws