Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

RTV Dijk en Waard verzorgt uitgebreide live verslaggeving van de 52e Tour de Waard

door | 15 augustus 2023 | Dijk en Waard, Geen categorie, Sport

In een weekend vol sportieve opwinding en vermaak zal RTV Dijk en Waard (voorheen Flash FM) een uitgebreide live verslaggeving verzorgen van de 52e editie van de Tour de Waard. Van 18 tot en met 20 augustus 2023 zal de zender de luisteraars en kijkers meenemen op een boeiende reis langs dit prestigieuze wielerevenement en andere interessante activiteiten.

Op vrijdag 18 augustus gaat de zender om 19:00 uur van start, en om 20:00 uur zal het eerste programma de ether in gaan, De Vrijdagavond Show. Met dit kick-off programma markeert RTV Dijk en Waard het begin van een weekend vol dynamiek en spanning.

Op zaterdag 19 augustus blikt RTV Dijk en Waard terug op de succesvolle 51e editie van de Tour de Waard, terwijl het tevens vooruitblikt op de hoogtepunten die de zondag zal brengen. Het oog van de verslaggevers zal ook gericht zijn op de Langedoiker Markt, een evenement dat op dezelfde dag plaatsvindt in Broek op Langedijk.

De kers op de taart vindt plaats op zondag 20 augustus, wanneer RTV Dijk en Waard live verslag zal uitbrengen van de Tour de Waard. De gerenommeerde verslaggevers, Ferry Floor, Tim Felius en Rutger Mooij, nemen luisteraars en kijkers mee in het hart van de actie, waarbij ze alle gebeurtenissen en opwinding rondom het parcours delen. Tegelijkertijd zal de studio aan de Hortensialaan in Heerhugowaard bruisen met de beste muziek, verzorgd door de DJ’s van RTV Dijk en Waard. Als kers op de taart zullen er op zondag ook kaarten worden verloot, waarmee gelukkige winnaars hun auto kunnen laten verwennen met een wasbeurt bij Loogman in Heerhugowaard.

Om dit spannende weekend mee te beleven, kunnen luisteraars en kijkers afstemmen op FM 106.7, de live streams volgen op de officiële website van RTV Dijk en Waard, www.rtvdijkenwaard.nl (waar tevens een kijkje achter de schermen in de studio mogelijk is), of via DAB+ kanaal 8A. Voor de beste ontvangst via DAB+ wordt aangeraden de zenderlijst even te vernieuwen.

Mis de unieke live verslaggeving van de 52e Tour de Waard niet en stem af op RTV Dijk en Waard voor een weekend vol sportieve en muzikale hoogtepunten!

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws