Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Serieus Langedijk, waar een klein dorp groot in kan zijn!

door | 26 oktober 2020 | Langedijk, Nieuws

ZUID SCHARWOUDE – Met de actie Serieus Langedijk zamelen wij geld in door van 27 t/m 31 december 2020, 5 dagen lang, 24 uur per dag radio te maken voor een goed doel binnen de gemeente Langedijk. Hierbij roepen wij de luisteraars op om geld te doneren voor het desbetreffende doel. Naast individuele donaties werven wij ook een groot aantal bedrijven die door middel van sponsoring de actie kunnen steunen.

Stichting Serieus Langedijk is in 2020 opgericht door 5 enthousiaste mannen. Ruben Gieling, Stef Callenbach, Nicky Roos, Thomas Lute en Didier Ruijters. Op een zaterdagavond zaten zij bij elkaar en wilde iets gaan doen. Uit verveling kwam het idee naar voren om radio te gaan maken, dit bleek boven verwachting een succes te zijn. Toen de avond was afgesloten smaakte dit naar meer. De mannen staken hun hoofden bijeen en zo werd Serieus Langedijk in het leven geroepen.

Iedere editie kiezen wij een ander goed doel uit Langedijk uit. Dit jaar gaat de opbrengst van Serieus Langedijk naar Voedselbank Langedijk. Deze stichting geeft voedselhulp aan behoeftige Langedijkers volgens de regels van de voedselbank. Inmiddels worden meer dan 100 gezinnen per week geholpen met een voedselpakket.

Wilt u op de hoogte blijven van onze actie:

Volg ons op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/serieuslangedijk

Website: https://www.serieuslangedijk.nl/

Wilt u als bedrijf sponsor worden? Dat kan!

Vul op https://www.serieuslangedijk.nl/sponsor-worden het online formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws