Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Snip Biljarts terug van weggeweest

door | 8 juni 2020 | Langedijk, Regio nieuws, Sport

Oude liefde roest niet en de malaise in de sportprijzen door de corona maatregelen, waren voor Dirk Snip aanleiding om zijn winkel in sportprijzen uit te breiden met biljartmaterialen.

Toen ook de fa. Roobeek per 1 maart stopte met de verkoop van biljartmaterialen en daarmee vele biljartliefhebbers uit de regio Alkmaar zonder kwamen te zitten, was dit voor Snip het laatste zetje.

Naast alle vormen van sportprijzen kunt u nu ook voor alles wat maar direct of indirect met de biljartsport te maken heeft terecht bij Snip Biljarts en sportprijzen aan de Dorpsstraat 462 te Zuid-Scharwoude (0226-320654).

Keuen, biljartballen, krijtjes, scoreborden, maar ook biljarts en onderhoud zijn in ruime mate op voorraad. Dirk staat u graag bij met een vrijblijvend advies en ook een verwarmd biljart staat klaar om een keu te proberen. Gewicht, balans en uitvoering zijn namelijk heel persoonlijk. Een keu moet lekker “voelen”.

Kortom; alles, maar dan ook echt alles op biljartgebied is (weer) verkrijgbaar in de regio Alkmaar/Schagen. Dirk Snip heet u graag welkom in onze kleine, maar knusse winkel.

De koffie is standaard, gratis en vers.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws