Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Sportweek Langedijk 2020

door | 9 september 2020 | Langedijk, Nieuws, Sport

Een leven lang genieten van sport en spel. Met deze boodschap hoopt gemeente Langedijk haar inwoners te inspireren om te sporten tijdens de Nationale Sportweek van vrijdag 18 september tot en met zondag 27 september. Dan kan iedereen gratis kennismaken met sport bij twintig verenigingen en maatschappelijke organisaties.

Wethouder Marcel Reijven opent vrijdag 18 september de sportweek officieel om 19.00 uur op het terrein van WTS in Oudkarspel. Dan volgt een zogenoemde ‘Night Walk’. Deze bijna zes kilometer lange wandeling door Langedijk is de openingsactiviteit en start bij sportpark DTS. Interesse om mee te doen aan deze en/of andere activiteiten? Meldt u zich dan vooraf aan. Kijk voor alle informatie op de website van Langedijk Actief Sport & Events. Hier vindt u ook alle activiteiten die tijdens de sportweek te doen zijn in Langedijk. Het is een mooi divers aanbod voor jong en oud en voor ieder wat wils. Leuk om te vermelden is dat LSVV G-voetbal aanbiedt. En naast alle sport- en spelactiviteiten geeft LeefSmakelijk een workshop over voeding. Alle deelnemende verenigingen nemen de coronamaatregelen in acht.

Gratis lidmaatschap

Voor de Nationale Sportweek is een speciale actie bedacht, namelijk ‘Scoor een gratis lidmaatschap naar keuze!’. Deelnemers kunnen een scorekaart downloaden en langs de activiteiten gaan. Heeft u een activiteit gevolgd, dan krijgt u een stempel of handtekening op de scorekaart. Lever de volle scorekaart in bij De Binding in Zuid-Scharwoude. Ook op de website van Langedijk Actief Sport & Events vindt u meer informatie hierover. De winnaar wordt maandag 28 september bekendgemaakt.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws