Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Steekpartij Heerhugowaard man gewond

door | 31 oktober 2020 | 112 regio

In de nacht van vrijdag op zaterdag is er op de Onyx in Heerhugowaard iemand neergestoken. Het slachtoffer werd later met verwondingen gevonden bij basisschool De Fonkelsteen.

Meerdere eenheden van de politie en twee ambulances kwamen ter plaatse. Ook de traumahelikopter werd gealarmeerd, maar de komst daarvan werd later geannuleerd.De politie heeft het gebied rond de plaats waar het slachtoffer is gevonden afgezet en er is sporenonderzoek gedaan.

Via Burgernet werd gevraagd uit te kijken naar een 21-jarige blanke man van 1.85m lang. Hij was gekleed in een blauwe trui met rode stukken, een blauwe jas en spijkerbroek en had een zwarte pet op.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws