Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Stoptober nu ook in regio Dijk en Waard

door | 30 september 2020 | Nieuws, Regio nieuws

‘Stoppen met roken is een van de belangrijkste dingen die je zelf kan doen om je gezondheid te verbeteren’, dat weet iedereen. Maar door het verslaving aan nicotine is stoppen niet altijd zo makkelijk. Heb je het al vaker zelf geprobeerd, zonder gewenst resultaat, dan kan acupunctuur je helpen om die nicotinebehoefte te doen verdwijnen.

Acupunctuur is misschien niet zo bekend als de nicotinepleisters en/of -kauwgom. Maar het kan je zeker helpen bij ontwenningsverschijnselen zoals irritaties, vermoeidheid en stoelgangsproblemen. Acupunctuur maakt alleen gebruik van de energie in je eigen lichaam en daarom heeft het geen ongewenste bijwerkingen.

Hoe werkt een behandeling?

Om te stoppen met roken met acupunctuur zijn er diverse behandelsoorten. Degene die ik gebruik is gericht op zowel het onderdrukken van de behoefte aan nicotine alsmede het voorkomen van lichamelijke en geestelijke reacties. Om de kans op slagen optimaal te krijgen zijn 4 dagelijkse behandelingen van één uur nodig. Daarna is de verslaving naar de nicotine weg. Na de 4de behandeling krijgt je hulpmiddelen, zodat je wilskracht ook daarna nog enkele weken ondersteund wordt.

Gaat acupunctuur mij van het roken afhelpen?

Het begint allemaal bij jezelf. Als je zelf wil stoppen is acupunctuur een goed hulpmiddel. Daarom vraag ik iedereen 24 uur vóór de eerste behandeling al geen sigaret meer op te steken. Ná de 4 dagen is de verslaving uit het lichaam.

Hoe hoog is het slagingspercentage?

In mijn praktijk gebruik ik al jaren één en hetzelfde protocol. De grootste kracht zit in de 4 dagen achtereen behandelen. Het slagingspercentage van mensen die bij mij gestopt zijn ligt op bijna 95%.  

Wat zijn de kosten?

Iedere behandeling kost € 50,00. De 4e behandeling is gratis. Dus het totaal komt op € 150,00. De meeste rokers hebben dat na 1-2 maanden alweer terugverdiend.

Ben je er klaar voor om te stoppen?

Bel me dan: 06-53405014 (Richard Caminada)
www.acupunctuurpraktijkshenti.nl

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws