Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Streekmarkt 2023 Broekerveiling 9 en 10 september 2023

door | 23 augustus 2023 | Cultuur, Dijk en Waard

In het weekend van 9 en 10 september 2023 wordt traditiegetrouw weer de jaarlijkse Streekmarkt Broekerveiling georganiseerd.

Ook dit jaar staan er circa 30 kraampjes met de heerlijkste lokale versproducten en artikelen van ondernemers uit de regio. Onder meer kunt u deze dagen terecht voor verse kaas, heerlijke wijn, lokaal bier, honing, groente en fruit, en nog veel meer.

Uiteraard is er bij Museum BroekerVeiling voldoende gelegenheid om even te ontspannen en genieten van een hapje en een drankje op het terras en in het restaurant. Gedurende het hele weekend is er muzikale ondersteuning van jonge artiesten van het cultureel platform Artquake.

Wanneer: 9 en 10 september 2023
Tijden: 11.00 – 17.00 uur
Toegang: gratis entree

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor de gehele uitvoering van het project, van egaliseren tot het aanbrengen van nieuwe vloeren. Jij bent de vakman die de klant een glimlach op het gezicht bezorgt, of je wil […]

...

Meer nieuws