Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

SushiPoint winnaar award beste nationale keten 2021

door | 22 februari 2022 | Laatste nieuws, Uit eten

Vandaag heeft SushiPoint Nederland de award voor Beste Nationale Keten in ontvangst mogen nemen van Thuisbezorgd.nl. Dit heeft de keten uitbundig gevierd met zo’n 200 medewerkers bij hun locatie in Alphen aan den Rijn.

Klanten van Thuisbezorgd.nl hebben massaal hun stem uitgebracht. In totaal hebben ruim 50.000 mensen gestemd op hun favoriete restaurant. Hierbij is SushiPoint Nederland als grote winnaar uit de bus gekomen met de prijs ‘beste nationale keten’.

Stemmen van de fans van SushiPoint bleven maar binnenstromen, aldus Thuisbezorgd.nl.

Om dit te vieren zijn medewerkers van SushiPoint uit het hele land naar de vestiging in Alphen aan den Rijn gekomen voor de prijsuitreiking. Onder het genot van taart, broodjes en een drankje is het winnen van deze award uitbundig gevierd. In alle 36 vestigingen is vanaf vandaag een mooie gouden beker te bewonderen.

Eigenaar Hajo Bertrand: ‘’Dit is waar we het voor doen. Ik ben ontzettend blij met deze prijs en trots op iedereen die voor SushiPoint werkt.

Iedere dag is ons doel om onze klanten blij te maken en deze prijs bewijst dat we dat ook doen. Onze slogan is dus niet voor niets: SushiPoint makes you smile!”

SushiPoint bestaat al ruim 12 jaar en is met inmiddels 36 vestingen een begrip in Nederland. Met nog zeker 7 openingen van nieuwe vestigingen in Nederland op de planning voor 2022, genieten steeds meer mensen van de sushi van SushiPoint.

Foto

 width=

Jeffrey van den Nieuwenhuijsen rijkt de felbegeerde Thuisbezorg award , Beste Nationale Keten, onder toeziend oog van ruim 200 medewerkers uit aan directeur-oprichter Hajo Bertrand.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws