Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Thuisbezorgers crashen met elkaar in Broek op Langedijk

door | 6 februari 2021 | 112 regio

Broek op Langedijk: Aan het begin van de avond vond er een ongeval plaats tussen twee voedsel leveranciers, Go Fresh en Pizzaphone op de kruising dorpsstraat/museumweg.

De bezorger van Pizzaphone, reed op een elektrische fiets, hij werd aangereden toen hem geen voorrang verleend werd door de bestuurder van het busje van Go Fresh. De jongen kwam hard op de grond terecht en liep daarbij letsel aan onderbeen en onderrug op. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Buurtbewoners van de Dorpsstraat, hebben met hulp van personeelsleden, van een verhuisbedrijf snel dekens gehaald en een paar grote dozen waarmee ze de jongeman beschermden tegen de ijzig koude wind.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws