Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Toch nog een beetje kermis in Zuid-Scharwoude

door | 31 augustus 2020 | Langedijk, Nieuws, Regio nieuws

Toch nog een beetje kermis bij café de Schelvis. Aangezien er dit jaar geen kermisattracties op de koog zullen staan. Volgens Ruben laten we onze ‘normale’ vaste kermisdagen, 20 t/m 22 september, echt niet voorbij gaan en hebben binnen de regels van deze tijd een mooie opzet gecreëerd.

Een terrastival, zowel binnen als buiten, in kermisstijl. Natuurlijk is het anders maar we gaan er alles aan doen om het kermisgevoel te waarborgen…hoe? Bekende gezichten zorgen o.a. voor de muzikale omlijsting op een gereduceerd volume. Ook hebben we voor binnen onze eigen kermisattracties weten te strikken waar lekkere prijzen mee valt te winnen. Tipje van de sluier; er is o.a. een draaimolen, reuzenrad en touwtjetrek.

Reserveren:
De drie dagen delen we op in shifts van drie uur met daarin genoeg vermaak. Je kan een tafel (max 4 personen) voor één van de shifts reserveren. Dit kost € 60,- per tafel en is inclusief 26 euro aan consumptiemunten, een rondje bittergarnituur en servicekosten. Jullie kunnen kiezen uit het cafe, de zaal en het terras. Tag je vrienden maar alvast want de vraag naar de tafels is al begonnen.

Maandag start om 12:00 uur de online tafel-ticket-verkoop en wees op tijd want op=op, vol=vol en weg=pech. Op naar mooie en gezellige dagen bij de Schelvis!

Groetjes
Ruben en kermisteam

Bestel hier je tickets:
https://www.chipta.com/…/30947/kermis-zuid-scha…/event-info/

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws