Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Top 5 genomineerden voor Martin Neesen Prijs 2021

door | 19 januari 2021 | Langedijk

Het bestuur van Stichting Lief Langedijk is erg blij met de 20 nominaties die zij heeft gekregen uit de Langedijker bevolking voor de Martin Neesen Prijs 2021.

Uit de 20 nominaties voor de Martin Neesen Prijs 2021 is er een top 5 samengesteld. De top 5 genomineerden zijn in willekeurige volgorde: St. Veldzorg Oosterdel, St. Serieus Langedijk, St. Je Mag Er Zijn Noord-Holland, Zorgtuinderij Oosterheem en KNV EHBO Langedijk.

In maart zullen er pitches en gesprekken worden gehouden met de top 5 genomineerden en daarna bepaalt het bestuur de uiteindelijke winnaar.

De Martin Neesen Prijs is een prijs die elk jaar wordt uitgedeeld voor een betrokken en samenbindende Langedijker of Langedijker organisatie. De Martin Neesen Prijs 2021 zal in het najaar van 2021 worden uitgereikt en hopelijk tijdens het Lief Langedijk Concert in de Allemanskerk, dat in 2020 werd geannuleerd vanwege de corona.

De Martin Neesen Prijs wordt in 2021 voor de 6e keer uitgereikt. Vorige winnaars waren St. Er is Geloof, Hoop en Liefde – Voedselhulp Langedijk, St. Veldzorg Oosterdel, St. Hart van Oudkarspel en St. Wonen Plus Welzijn Langedijk, St. Langedijk Waterrijk.

De Martin Neesen Prijs bestaat uit een prachtige glazen bokaal (elk jaar opnieuw ontworpen en uitgevoerd door Marije Wolfswinkel van Lichtraamwerk) en een geldprijs van 10.000 euro. De geldprijs moet binnen een jaar worden besteed aan een project in Langedijk dat de Langedijker samenleving ook weer samenbindt.

 

www.lieflangedijk.nl

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws