Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Trouwen overal mogelijk in de gemeente Dijk en Waard

door | 17 januari 2022 | Gemeentenieuws, Heerhugowaard, Langedijk

Bruidsparen mogen vanaf nu op bijna elke plek binnen de gemeente trouwen. Ze hoeven niet meer gebruik te maken van de aangewezen trouwlocaties. Een locatie moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. 

De locatie moet openbaar toegankelijk zijn, ook voor mindervaliden, er dienen sanitaire voorzieningen te zijn en de ambtenaar van de burgerlijke stand moet zich er kunnen voorbereiden. De gemeente heeft hiertoe besloten omdat bruidsparen vaak voorkeur hebben voor een eigen locatie en om andere ondernemers en locaties niet uit te sluiten.

Voor het bepalen van een passende locatie kan contact opgenomen worden met de gemeente. De afspraken met de eigenaar van de locatie dient het bruidspaar zelf te maken.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor de gehele uitvoering van het project, van egaliseren tot het aanbrengen van nieuwe vloeren. Jij bent de vakman die de klant een glimlach op het gezicht bezorgt, of je wil […]

...

Meer nieuws