Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Twee jongens uit Heerhugowaard aangehouden met wapens en vals geld

door | 3 maart 2020 | 112 regio, Heerhugowaard, Regio nieuws

Beverwijk – Op de Bullerlaan heeft de politie maandagavond rond 17.30 uur twee jongens gecontroleerd naar aanleiding van een melding dat ze een groot mes in handen hadden. Bij de controle bleek de ene jongen een busje pepperspray bij zich te dragen, de ander had een ploertendoder en een knipmesje in zijn bezit.

De jongens zijn herkend op grond van het door de melder opgegeven signalement. De verdachten, respectievelijk een 16 en 15-jarige jongen uit Heerhugowaard, zijn aangehouden. Ook werd bij de laatste een hoeveelheid valse biljetten van 20 euro aangetroffen. Het grote mes is niet aangetroffen. Zij verklaarden dat ze een speelgoedmes in handen hadden gehad in een winkel. De wapens en het valse geld zijn inbeslaggenomen. Na verhoor zijn zij in de loop van de avond in vrijheid gesteld. Zij zullen zich moeten verantwoorden bij het Openbaar Ministerie.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en...

Meer nieuws