Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Twee kettingbotsingen vlak na elkaar op de Schagerweg bij Alkmaar

door | 29 januari 2021 | 112 regio, Alkmaar

Alkmaar: Op de Schagerweg hebben vanmorgen vlak na elkaar 2 ongevallen plaatsgevonden. Bij deze ongevallen zijn negen voertuigen betrokken geweest.

Vlak voor het sorteervak naar de Nollenweg gebeurde het eerste ongeluk. Een vrachtwagen tussen de afslag De Mare en de Nollenweg was te laat met remmen en reed tegen een auto aan, duwde die op tot in totaal personenauto’s. Een bergingsbedrijf heeft daar vier auto’s weg moeten slepen de vrachtwagen kond de weg vervolgen. Gelukkig zijn hierbij geen gewonden gevallen!

Bij de Mare gebeurde de tweede kettingbotsing dit was net voorbij de afslag De Mare, hierbij raakte 4 auto’s betrokken. Het verkeer stond tijdelijk tot Broek op Langedijk muurvast. Voor beide ongevallen was een ambulance opgeroepen maar er zijn geen gewonden gevallen.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws