Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Twee schietpartijen Heerhugowaard 1 gewonde

door | 17 oktober 2020 | 112 regio, Heerhugowaard, Nieuws

In Heerhugowaard zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee schietpartijen geweest. Eerst werd een man neergeschoten, later werd een woning onder vuur genomen.

Rond 4.15 uur kwam de melding binnen van een schietpartij in het C. Fabritiuspark. Het slachtoffer, een 30-jarige man uit Rotterdam, werd ter hoogte van het Berckheideplein neergeschoten. Hij sloeg alarm bij een vlakbij gelegen huis en is gewond naar het ziekenhuis gebracht. De verdachte is er na het incident vandoor gegaan en is nog spoorloos.

Twee uur later, rond 6.30 uur, werd zo’n twee kilometer verderop een woning aan de Bilderdijkstraat beschoten. Getuigen zagen daarna een kleine witte personenauto wegrijden. Er vielen geen gewonden, maar het huis raakte wel beschadigd.

De politie onderzoekt of er een verband is tussen het neerschieten van de man en de beschieting van de woning erna. Getuigen en mensen die meer weten over de incidenten worden opgeroepen contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844, of anoniem via 0800-7000.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws