Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Uitnodiging voor webinar over Stationsgebied

door | 5 oktober 2020 | Gemeentenieuws, Heerhugowaard, Langedijk, Nieuws

Donderdag 8 oktober organiseert de gemeente Heerhugowaard een digitale bijeenkomst over de herontwikkeling van het Stationsgebied. De webinar begint om 18.30 uur.
Iedereen die interesse heeft in de ontwikkelingsrichting voor het stationsgebied, zoals inwoners, ondernemers, forensen, ontwikkelaars kan zich aanmelden. Tijdens de bijeenkomst is er een presentatie van het Masterplan Stationsgebied Dijk en Waard. Daarna is er alle gelegenheid om vragen te stellen.
Op https://bit.ly/3l5Nm0x is het masterplan te downloaden. Aanmelden voor de webinar kan bij Marijke Meelissen: m.meelissen@heerhugowaard.nl. Na aanmelding krijgen de deelnemers de inloggegevens.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws