Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

VakantiePRET voor kinderen en jongeren met een beperking

door | 6 december 2021 | Alkmaar, Langedijk, Regio nieuws

Deze kerstvakantie organiseert Stichting Sport-Z een sportieve ochtend voor kinderen en jongeren met een beperking. Dinsdag 28 december kunnen zijn meedoen aan een sportinstuif (10.00-12.30 uur) in sportcomplex De Meent in Alkmaar. Naast de instuif met luchtkussens en spelletjes staan er clinics freerunnen en NERF op het programma. De kosten bedragen € 5,- per deelnemer, aanmelden kan via www.sport-z.org/vakantiepret.

In de kerstvakantie organiseren diverse sportaanbieders en organisaties activiteiten, maar er zijn altijd kinderen en jongeren die hier niet aan mee kunnen doen omdat zij buiten de boot vallen. Sport-Z vindt dat sporten en bewegen toegankelijk moet zijn voor íedereen, ook als je een beperking hebt. Dankzij een bijdrage uit het Alkmaarse Sportakkoord organiseert zij daarom deze kerstvakantie VakantiePRET, een leuke sportdag waar het opdoen van een plezierige succeservaring voorop staat.

Bij de sportinstuif op 28 december staan er allemaal leuke sporten, luchtkussens en spelletjes uitgestald waar je jezelf lekker bij kan uitleven. Sport-Z zorgt voor voldoende professionele begeleiding waardoor de kinderen zelfstandig het programma kunnen uitvoeren. Voor ouders/verzorgers is er de mogelijkheid aanwezig te blijven als dit van toegevoegde waarde is voor de begeleiding van de deelnemer.

Aanmelden kan via www.sport-z.org/vakantiepret. Betalen gebeurt op de dag zelf. Wie eerst meer informatie wilt kan contact opnemen met Thomas Botman, via t.botman@sport-z.org of 06 25 32 62 88.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws