Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Van de Voorzitter: LSVV in 2020

door | 18 december 2020 | Sport

Beste LSVV-ers,
Het was een bizar jaar voor onze club. Op 4 januari, tijdens de zeer gezellige nieuwjaarsreceptie, kon niemand bevroeden wat ons allemaal boven het hoofd hing. Half maart gingen we in de lockdown en plotsklaps was het stil op ons park. In mei en juni mocht er weer getraind worden en daar werd enthousiast gebruik van gemaakt. Maar een versnapering en even bijpraten in de kantine, was er niet bij.
Vanaf half augustus kwam er weer leven in de brouwerij: de trainingen en de competitie waren weer opgestart en de kantine mocht weer open. Dit alles onder strikte voorwaarden. Dus werden er biertafels en een tent aangeschaft, om iedereen gastvrij en toch volgens de regels te kunnen ontvangen. Alle kantineploegen stonden weer in de startblokken om het erg gezellig te maken. Maar het geluk was van korte duur: op 4 oktober werd alles voor de tweede keer stilgelegd. Wel traint momenteel de jeugd en in het weekend spelen zij onderlinge wedstrijden. De selecties 1 & 2 en de JO-19 hebben lang aangepast getraind, in groepjes van 4 en op 1,5 meter afstand van elkaar. Met de meest recente aanscherping van de lockdown zullen deze groepen echter tot een gedwongen winterstop overgaan.
De jaarvergadering hebben we helaas al twee keer moeten uitstellen. Als de omstandigheden het toelaten, zullen we de jaarvergadering zo snel mogelijk uitschrijven. U ontvangt hiervan tijdig bericht.
LSVV zou LSVV niet zijn als we niets positiefs te melden hadden. Omdat we ons actief hebben ingezet voor de Grote Clubactie, de Raboclubactie en de Deenactie, heeft dit bij elkaar het prachtige bedrag van € 10.000,- opgebracht.
De bouw op het terrein van de Overbrugging zal komend jaar hoogstwaarschijnlijk opgestart worden. Ook de plannen op de locatie van de Mariaschool beginnen een concretere vorm te krijgen. We zullen beide op de voet volgen.
Tot slot: de vervanging van de kunstgrasvelden die aanstaande is. De coronacrisis maakt het moeilijk om daarvoor nu al een datum te noemen. Het bestuur heeft twee commissies in het leven geroepen. De 1e commissie gaat uitzoeken welk kunstgrasveld er het beste gekozen kan worden; hoe deze aangelegd dienen te worden; wat de kosten zijn; en welke andere consequenties er zijn. De 2e commissie is de fundraisingcommissie. Deze heeft als doel om geld te genereren om de twee velden te kunnen betalen.
In het vertrouwen dat we in 2021 weer volop gaan voetballen en dat we met elkaar weer volop mogen genieten van onze mooie club, wens ik u prettige kerstdagen toe en een voorspoedig nieuwjaar.
Piet G.J. Kramer
Voorzitter LSVV

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws