Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

vanaf 31 aug Full moon Sup Tour in Broek op Langedijk

door | 24 augustus 2023 | Cultuur, Dijk en Waard

We nemen je in het magische licht van de volle maan mee op een sup tour door het Noord-Hollandse Duizend Eilandenrijk in Broek op Langedijk. De supboards versieren we met de mooiste verlichting.

De tijdsduur van de gehele tour is 2 uur. Inclusief briefing, wetsuits aan/omkleden en supboards versieren. Iedereen kan deelnemen aan deze super avontuurlijke Full Moon tour. Zowel gevorderde als beginnende suppers.

Voor beginnende suppers hebben we ook zeer stabiele supboards. De kans dat je in het water valt is echt heel klein. Ook hebben we een heerlijk warm wetsuit voor je. Er is altijd bij deze tour een gediplomeerd instructeur aanwezig, die beginners ook de basis van het suppen leren. We laten je niet zomaar het water opgaan, maar begeleiden je zodat je deze tour prima als beginner kunt maken!

“ Sup tour in het licht van de magische volle maan. In het prachtige rijk der Duizend Eilanden. ”

Let op: De Full Moon Suptour is er maandelijks, maar vol=vol.

Voor wie?

Dit evenement is voor jong volwassenen, volwassenen en senioren.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws