Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Verdachten aangehouden in onderzoek naar zware mishandeling

door | 13 juli 2022 | 112 Politie, Laatste nieuws, Noord-Holland

Hoorn – De politie heeft dinsdagochtend 12 juli een 20-jarige man uit Hoorn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een mishandeling van een 51-jarige man op 18 juni 2022. In dit onderzoek werd eerder al een 18-jarige inwoner van Hoorn aangehouden door de recherche.

Op zaterdagmiddag 18 juni werd in recreatiegebied De Hulk in Hoorn een 51-jarige man uit gemeente Koggenland met een peddel mishandeld, waardoor hij ernstig oogletsel opliep. Bij deze mishandeling waren meerdere verdachten betrokken. Zie voor meer informatie  over dit geweldsincident het eerder gepubliceerd persbericht.

Twee verdachten zitten vast
Het onderzoek van de recherche richtte zich onder andere op het opsporen van de verdachten. Hierbij werd de hulp ingeroepen van het publiek. Door rechercheonderzoek en informatie van getuigen kwam de politie deze twee verdachten op het spoor.

De eerder aangehouden 18-jarige man uit Hoorn is inmiddels voorgeleid bij de rechter-commissaris en zit nog vast. De 20-jarige verdachte is ingesloten voor nader onderzoek.

De recherche sluit meerdere aanhoudingen in de toekomst niet uit.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws