Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Verdovende middelen productielocatie aangetroffen in loods

door | 6 januari 2022 | 112 Politie, Laatste nieuws, Nieuws overzicht, Noord-Holland

Zuidschermer – Een melding bij de politie leidde woensdag 5 januari 2022 tot de vondst van een verdovende middelen productielocatie aan de Westdijk. De locatie was volledig klaar voor gebruik. De recherche in Alkmaar doet nader onderzoek. De 56-jarige eigenaar van de loods is aangehouden. Vandaag wordt de productielocatie verder ontmanteld.

Omstreeks 09.00 uur stapte de politie na een melding de loods aan de Westdijk binnen. In de loods werd een verdovende middelen productielocatie aangetroffen. De locatie was volledig klaar voor gebruik. Alle aangetroffen goederen worden vandaag afgevoerd voor vernietiging en de productielocatie wordt verder ontmanteld.

Ontmanteling
Omdat bij dit proces chemicaliën aanwezig zijn en het daardoor gevaarlijk kan zijn, wordt de ontmanteling gedaan door de Landelijk Faciliteit Ontmantelen (LFO), de specialisten bij de politie op dat gebied. Ook doen de specialisten van de Forensische Opsporing (FO) vandaag sporenonderzoek in de loods. De recherche in Alkmaar doet nader onderzoek naar de verdovende middelen productielocatie.

Melden helpt!
Heeft u vermoedens van criminele activiteiten in uw buurt bel dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan Meld Misdaad Anoniem (M) op 0800-7000. U kunt uw informatie ook vertrouwelijk delen met het Team Criminele Inlichtingen. Zij zijn getraind in het afschermen van bronnen. Team Criminele Inlichtingen is bereikbaar via 088-661 77 34. TCI verzamelt informatie over ernstige misdrijven. De belangrijkste bronnen zijn informanten: mensen die in het geheim informatie doorgeven aan de politie. Met behulp van deze informatie kunnen ernstige misdrijven worden voorkomen en/of verdachten van ernstige misdrijven worden opgespoord.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws