Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

VERLENGING FUNCTIE HOOFDTRAINER RENÉ DUIJS

door | 9 maart 2021 | Sport

Zaterdag 6 maart bespraken bestuursleden Kees Feller en Marko Post samen met hoofdtrainer René Duijs het huidige, door Corona “aangepaste” seizoen.

Gelukkig bieden de verruimingen vanuit onze overheid weer mogelijkheden om te gaan trainen met de selectiespelers tot en met 26 jaar.“Het is wat het is en we passen ons aan waar het kan en benutten de mogelijkheden waar het kan” aldus een sterk gemotiveerde hoofdtrainer. De selectiespelers staan weer te popelen om te gaan trainen!

Het DTS bestuur kijkt vooral altijd vooruit en zo ook werd de samenstelling voor komend seizoen besproken. Alleen Marc Nelis heeft op dit moment duidelijk aangegeven te stoppen. Voetbal en zijn werkzaamheden zijn niet meer te combineren.
Met de overige spelers  en opkomst van enkele 19-1 spelers ziet komend seizoen er veelbelovend uit. Zo veelbelovend dat René Duijs, samen met Kees en Marko, een handtekening hebben gezet onder een verlengde verbintenis. Het DTS bestuur is dan ook zeer te spreken over deze verlenging en de ambities en drive van René, samen met zijn staf en uiteraard de selectiespelers!

Op de foto is ook aanwezig de zoon van René, Tijn, die nu al gek ik van voetbal en zich gisteren ook gelijk heeft ingeschreven als één van de jongste leden van ons DTS!!

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws