Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Vernielingen bij Wonder’s Heerhugowaard politie zoekt 4 of 5 jongens

door | 19 januari 2021 | 112 regio, Heerhugowaard

Op maandagavond 18 januari 2020 zijn er tussen 22.00 en 22.40 uur vernielingen gepleegd op het Coolplein in Heerhugowaard. Het gaat vermoedelijk om jongens tussen de 14 en 18 jaar oud, met beiden een blanke huidskleur. Een van hen droeg een donkere jas met daaronder een witte trui en een donkere broek. De andere jongen had donkere kleding aan.
De jongeren waren met een groep van ongeveer 4 tot 5 personen en hadden fietsen en brommers bij zich. Heeft u deze groep gezien of heeft u beelden? Neem dan contact op via 0900-8844.

De afgelopen maand ziet de politie een forse toename van het aantal vernielingen. Wij roepen ouders op in gesprek te gaan met hun kinderen. Het is een lastige tijd, maar dat kan geen reden zijn tot vandalisme.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws