Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Vijf verdachten opgepakt na beroving maaltijdbezorger

door | 21 december 2020 | 112 regio

Zaterdagmiddag heeft de politie vijf jongens aangehouden die verdacht worden van de beroving van een 16-jarige maaltijdbezorger op de Anna Bijnstraat in Alkmaar. De verdachten zijn tussen de 15 en 18 jaar oud en afkomstig uit Alkmaar en Heerhugowaard. Allen zitten nog vast voor verder onderzoek.

Rond 14:30 uur was het slachtoffer op de Anna Bijnstraat om pizza’s te bezorgen toen hij werd benaderd door een groep jongemannen. Zij dwongen hem een nabijgelegen steeg in waar hij werd beroofd van zijn spullen. De daders gingen daarna met de buit en de pizza’s ervandoor.

Direct na de beroving werd de politie gewaarschuwd. Agenten gingen in de omgeving op zoek naar de verdachten en een Burgernet-actie werd gestart. Mede dankzij oplettende getuigen kon de politie de vijf verdachten in de buurt aanhouden.

De politie doet verder onderzoek naar deze beroving en de betrokkenheid van de verdachten.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws