Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Vrachtwagen kantelt 2 personen naar ziekenhuis (video)

door | 5 mei 2021 | 112 regio, Heerhugowaard

Heerhugowaard: Op de Krusemanlaan in Heerhugowaard heeft woensdagochtend een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een vrachtwagen volgeladen met zand en specie is op de rotonde gekanteld. De vrachtwagen heeft zijn lading verloren op de weg en het fietspad die naast de rotonde ligt. Een agent die bezig is met zijn opleiding zag het ongeluk voor zich gebeuren en twijfelde geen moment en heeft snel de hulpdiensten opgetrommeld.

De chauffeur van de vrachtwagen kon er op eigen gelegenheid uitklimmen maar de bijrijder is zwaargewond uit het dakraam van de vrachtwagen gehaald. De bijrijder is met diverse verwondingen aan nek en rug met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

De weg en rotonde zijn tijdelijk niet meer toegankelijk ivm bergingswerkzaamheden. Er ligt veel diesel en zand op de weg.

 

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws