Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Vrijdag 22 december; TAS-MIX Disco Kerst-editie

door | 2 december 2023 | Cultuur, Dijk en Waard

Iedere laatste vrijdag voor een vakantie is er een groot muziekfeest (de TAS MIX-Disco) aan het van Eedenplein 3. Van 19.00 uur tot 21.00 uur draaien we de muziek die jij wilt horen, die jij kiest en dansen we erop los. Iedereen van 8 tot 14 jaar welkom. Entree: is gratis, maar binnen is binnen. Je kan niet steeds naar buiten i.v.m. de veiligheid.

De komende TAS- MIX is op:

Vrijdag 22 december van 19.00 tot 21.00 uur. Thema is Red & Green.

In het thema komen is niet verplicht, maar wel extra leuk

Entree: GRATIS inclusief water en limonade

Locatie : van Eedenplein 3

Informatie voor ouders:

– De TAS MIX Disco wordt gedraaid door een groep vrijwilligers die zorgen dat er barbezetting en muziek is, dat de sfeer goed blijft en ze staan bij de deur.

-Wij gaan er vanuit dat u zelf met uw kind afspreekt of deze alleen naar huis mag of opgehaald wordt, wij kunnen dit niet controleren bij de uitgang.
– Eigen meegenomen eten en drinken wordt in beslag genomen en teruggegeven als uw kind naar huis gaat. – Water is natuurlijk gratis.
– Tijdens de activiteit is ook frisdrank, sap en veel lekkers te koop. Dit kan niet met contant geld. Je ouders kopen van tevoren een VIP-Knipkaart bij ons. Hier zetten ze een bedrag op naar keuze. Er zijn kaarten van 2, 4, 6 en 8 VIP-Knips te koop. Ter indicatie: alles is te koop voor €1,00 (per drankje/snackje) dit is gelijk 1 VIP-Knip. Deze VIP-Knip kaarten zijn zowel te gebruiken bij de TAS Mix-Disco feesten die voor iedere vakantie plaatsvinden als bij het TAS Tienerfestival. VIP-Knip kaarten zijn te koop aan de deur of via een appje naar 06-20572116, o.v.v. Naam en geboortedatum kind en het aantal VIP-Knips.

Woensdag 27 december: De TAS Winterspelen van 13.00 tot 15.30 uur

Op Woensdag 27 december zijn er in TAS de TAS Wintergames. Deze waren vorig jaar een groot succes en jullie hebben ons gevraagd om deze nog een keer te doen.

We gaan onder andere: Oliebollen eten, sneeuw maken, levend curling spelen en nog veel en veel meer

Voor: iedereen van 7 t/m 13 jaar

Tijd: van 13.00 tot 15.30 uur

Locatie: van Eedenplein 3

Kosten: €2,00 betalen kan met de Dijk&Waard-pas, contant of via een betaalverzoek.

Aanmelden: Dit kan alleen via een mail naar tasactiviteiten@gmail.com o.v.v. naam, geboortedatum, een telefoonnummer van een ouder en eventuele bijzonderheden (eten, drinken, andere zaken die belangrijk kunnen zijn).

Vrijdag 5 januari: De TAS Nieuwjaarsbingo van 13.00 tot 15.30 uur

Op vrijdag 5 januari is er een Nieuwjaarsbingo

We spelen 3 rondes, inclusief wat lekkers en drinken

Tijd: van 13.00 tot 15.30 uur

Leeftijd: 7 t/m 13 jaar

Locatie : van Eedenplein 3

Kosten: €5,00 betalen kan met de Dijk&Waard-pas, contant of via een betaalverzoek.

Aanmelden: Dit kan alleen via een mail naar tasactiviteiten@gmail.com o.v.v. naam, geboortedatum, een telefoonnummer van een ouder en eventuele bijzonderheden (eten, drinken, andere zaken die belangrijk kunnen zijn).

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws