Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Vrijwilligers bedankt voor uw inzet!

door | 1 oktober 2020 | Heerhugowaard, Langedijk, Nieuws

Vrijwilligers en mantelzorgers uit gemeente Langedijk kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor een mooi presentje in het kader van Vrijwilligers Bedankt! Kijk voor meer informatie over deze waarderingsactie voor de vrijwilligers en mantelzorgers en de bedankjes waar uit gekozen kan worden op vrijwilligers-bedankt.nl.
Inschrijven kan tot en met 20 oktober. Voor de pakketten en bonnen geldt: op is op. Op de site houdt een teller bij welke cadeaus er nog beschikbaar zijn.
Diverse lokale ondernemers hebben een bon, cadeau of pakket samengesteld voor de vrijwilligers en mantelzorgers. Het aanbod varieert van een verwen theepakket, een mooie bos bloemen, een bon voor Klompekolf tot een cadeaubon voor Jumpingcity, een bierpakket of meet & greet met burgemeester Leontien Kompier. Mantelzorgers kunnen ook kiezen voor een koffiemoment met wethouder Marcel Reijven.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws