Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

W.I.L. Wellness – De kracht zit in je!!!

door | 5 oktober 2020 | Geen categorie

Alles begint van binnenuit………………………… Relaxen, ontstressen of pijnklachten bestrijden.

Deze week gaat de eer naar W.I.L. Wellness uit Langedijk als bedrijf van de week.

De vereerde en enthousiaste Hanny van W.I.L. Wellness heeft van alles klaargezet om ons het een en ander te vertellen over was zij zoal doet en steekt gelijk van wal.

De oorkaarsen waren als eerste aan de beurt. Wat houdt oorkaarsen in en hoe gaat het in zijn werk? Er wordt een dunne kaars in het oor geplaatst en aangestoken. De warmte die vrijkomt activeert de bloedsomloop in het oor en stimuleert de afvoer van afvalstoffen, verminderd de druk bij o.a. hoofdpijn, verkoudheid en ontstoken holtes.

Voor voetreflex zit je bij Hanny aan het goede adres. In je voeten zitten maar liefst 72 drukpunten. Door deze punten te masseren wordt het lichaam gestimuleerd op zelf genezing. Voor klachten van bijvoorbeeld, hooikoorts, darmen of ontgiften ect maar ook zeker voor het geestelijke gedeelte zoals stress of opgekropte emoties.

Reiki wordt ook door Hanny gedaan. Reiki wordt d.m.v. handoplegging gedaan. Door het universum stroomt energie door de handoplegging van Hanny stroomt de energie door de handen van Hanny naar de klant en via Hanny weer terug naar de aarde waardoor gehele ontspanning ontstaat en blokkades worden weggehaald. Lichaam en geest komen hierdoor weer in balans!

Hot-stone massage wordt gedaan met hete basalt stenen. Basalt stenen zijn lava stenen die vanuit de rivier en de zee komen. Deze warme stenen zijn zeer ijzerhoudend. Met de warme stenen masseert Hanny het lichaam wat zeer ontspannend is en u energie geeft.

Acces Bars is een hoofdmassage. De mens heeft 32 drukpunten op het hoofd. Door deze punten te masseren laat het de spanningen los, ontlaad het van gedachten, gevoelens, emotie, overwegingen en houding.

Doordat we allemaal in door moeilijke periode zijn gegaan en weer gaan betreft de corona is het voor velen van essentieel belang om te ontspannen en aan spanningen te ontkomen. De dagen worden weer korter en donker en is voor vele een nare tijd. Daarom mensen blijf niet binnen en bel voor een afspraak!!!! Gun u zelf dat uurtje!!!!!! U zult bij binnenkomst in Hanny in haar salon de rust wat over u heen valt per direct ervaren. Alles gaat uiteraard corona proef!

Naar aanleiding van dit alles hebben wij deze week een Deel en Win actie!!!

De winnaar maakt kans op geheel gratis Wellness behandeling bij Hanny! Daar wordt iedereen toch blij van!!!Dus iedereen Delen en maak kans!

De winnaar wordt zal 12 oktober bekend gemaakt worden via de website en Facebook van dijkenwaardnieuws.nl

Voor meer info van W.I.L. Wellness  www.innertwo.nl. Voor het maken van een afspraak 06 23430653.

 

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws