Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Waldemar Torenstra in MOMENTUM!

door | 31 januari 2023 | Cultuur, Dijk en Waard

Waldemar Torenstra, Astrid van Eck, Vincent Croiset e.a. laten in het spannende toneelstuk MOMENTUM de achterkant van de politiek zien. Over machthebbers die niet mogen falen, passend in een tijd waarin populaire politieke dramaseries de mens achter de politicus laten zien. Op donderdag 16 februari zie je MOMENTUM in Cool kunst en cultuur.

House of Cards
Middenin een politieke crisis doet de trouwe First Lady Ebba er alles aan om de carrière van haar man (Waldemar Torenstra) te redden. Terwijl hun spindoctor uit alle macht het imago in stand probeert te houden, raakt het tweetal in een opeenstapeling van misverstanden en verkeerde beslissingen verder van elkaar verwijderd. Op de avond van het feest ter ere van het vijftigjarig bestaan van de partij stort alles in elkaar. Op dat moment maakt Ebba een rigoureuze keuze. Maar zal haar man haar hierin steunen?

Inleiding
Hoe werk je een idee uit tot een toneeltekst? Welke rol speelt het achterliggende thema van de voorstelling: de mens achter de macht? Samen met Marijn Claes – een van de acteurs uit MOMENTUM – is er voorafgaand aan de voorstelling een inleiding waarbij er dieper op deze vragen wordt ingegaan. Tickets voor de inleiding dienen apart gereserveerd te worden.

Meer informatie & reserveren
MOMENTUM zie je op donderdag 16 februari om 20:15 uur in Cool kunst en cultuur. Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op www.coolkunstencultuur.nl.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws