Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Wat vindt u van het verkeer in Langedijk?

door | 16 juni 2020 | Gemeentenieuws, Nieuws

Gemeente Langedijk vraagt aan organisaties om samen met de gemeente het lokaal sportakkoord te ondertekenen. Dat gebeurt op maandag 22 juni om 20.00 uur in zwembad De Bever in Sint Pancras.

In januari heeft gemeente Langedijk samen met verschillende (sport)verenigingen, zorg- en welzijnsorganisaties en de inwoners nagedacht over de inhoud van het lokaal akkoord. Nu vraagt de gemeente aan organisaties om samen met de gemeente de volgende stap te zetten door het ondertekenen ervan.

Met het lokaal sportakkoord wil de gemeente de krachten, kennis en ervaringen bundelen om sport en bewegen nog beter te faciliteren voor de inwoners van gemeente Langedijk. Doel is dat iedereen in Langedijk een leven lang kan sporten en bewegen. Door het ondertekenen ervan spreken de deelnemende organisaties de intentie uit om zich de komende periode (2020-2022) in te spannen, ieder voor zich en gezamenlijk. Dit om de inwoners van gemeente Langedijk fit, vitaal en gezond te houden.

De bedoeling is dat de ondertekenaars van het lokaal sportakkoord de speerpunten die in januari zijn vastgesteld verder uitwerken in werkgroepen. Overigens zijn organisaties ook van harte welkom om de avond bij te wonen als zij niet bij een werkgroep willen aansluiten of het lokaal sportakkoord niet tekenen. Gemeente Langedijk vraagt aan organisaties die de bijeenkomst willen bijwonen om zich uiterlijk 16 juni aan te melden met maximaal één vertegenwoordiger per organisatie. Dat kan via e-mailadres d.vanappeldoorn@actiefsportenevents.nl.

De ondertekening gebeurt buiten, zodat er voldoende ruimte is om anderhalve meter afstand te houden vanwege het coronavirus. Wethouder Jasper Nieuwenhuizen is hierbij aanwezig. Live meekijken kan maandag 22 juni vanaf 20.30 uur via de Facebookpagina van Langedijk Actief.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws