Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Weer autobrand Heerhugowaard

door | 5 oktober 2020 | 112 regio, Heerhugowaard, Nieuws

Heerhugowaard: Afgelopen nacht was er een autobrand in Heerhugowaard. Dit keer op de parkeerplaats aan de Huygenhoekring.

Rond kwart over twee is de brandweer uitgerukt en zag dat er een auto in lichterlaaie stond. Een buurman die wakker werd van de honden, kon nog net op tijd zijn nieuwe elektrische-auto,, naast de brandende wagen weghalen.

Op een paar kleine plekjes na, op het eerste gezicht, zou de schade meevallen. Net als de politie, gaat hij morgen verder kijken naar de schade aan zijn nieuwe auto. De politie heeft een lint gespannen om de uitgebrande auto, overdag gaat de politie uitgebreid onderzoek doen want dit is de zoveelste autobrand in Heerhugowaard.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws