Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Weer fietser aangereden op Oostertochtpad

door | 9 september 2020 | 112 regio, Heerhugowaard

Een vader , met een jong kind achterop, is vanmiddag aangereden door een automobilist. De man reed met het kind in het achterzitje op het Oostertochtpad langs de Oosttangent en stak de kruising met de Beukelaan over toen de automobilist hen over het hoofd zag en aanreed.

Na, uitgebreide controle in de ambulance gingen zowel vader als kind weer verder. De auto moest afgesleept worden omdat de man op het voorraam terecht was gekomen, wat daardoor flink beschadigd was.
Op het fietspad zijn regelmatig ongevallen waarbij een buurtbewoner refereerde aan de niet genomen maatregelen die er genomen zouden moeten worden, maar in de discussie die er even ontstond kwam eigenlijk maar 1 oplossing als beste naar voren… de voorrang van de fietsers weghalen!
Zeker op het punt van vandaag…waar het heel druk is schieten de fietsers links en rechts de auto’s voorbij.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor de gehele uitvoering van het project, van egaliseren tot het aanbrengen van nieuwe vloeren. Jij bent de vakman die de klant een glimlach op het gezicht bezorgt, of je wil […]

...

Meer nieuws