Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Wereld primeur voor Dunkin’ Nederland ‘’Dunkin’ in the Air’’

door | 12 juli 2022 | Laatste nieuws, Nieuws overzicht

Dunkin’ breidt samenwerking met Thuisbezorgd.nl uit en gaat nu bezorging toevoegen op vluchten die vertrekken van Schiphol Airport in combinatie met Transavia.

Dunkin’, één van ’s werelds grootste ‘coffee and baked goods’ merken, gaat vanaf 12 juli de bekende Dunkin’ Donuts aanbieden op Transavia vluchten die vertrekken van Schiphol Airport in samenwerking met Thuisbezorgd.nl.

Passagiers kunnen tot 2 uur voor het boarden via Thuisbezorgd.nl hun bestelling plaatsen. De Dunkin’ Donuts worden dan direct door de keukenbrigade van IFLEAT aan boord bezorgd.

“Wij zijn heel trots op het feit dat we nu via deze nieuwe weg onze Dunkin’ Donuts ook in de lucht te kunnen aanbieden” aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ Nederland en België.

Wij willen de in 2017 gestarte samenwerking met Thuisbezorgd.nl intensiveren door onze Dunkin’ coffee en bakery producten aan liefhebbers op verschillende momenten te kunnen leveren.

Assortiment donuts

Het welbekende donutmerk komt het gehele jaar met een wisselend assortiment van boxen van 2, en een variety pack van 4 donuts.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws