Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Wijk voetbaltoernooi Mayersloot West

door | 16 juni 2023 | Geen categorie

Foto: AGHeeremansPhotography

Op zaterdag 08 juli 2023 houden wij alweer voor de 19e keer het Mayersloot West wijkenvoetbal toernooi.

Ook dit jaar is weer een enthousiaste groep vrijwilligers aan de slag gegaan om namens de wijkraad ook deze editie weer tot een succes te maken. Tot nu toe horen we alleen maar positieve geluiden dat het voetbal toernooi er weer aan komt!

Wil je nog meespelen op dit fantastische toernooi schrijf je dan nog snel in via miketon005@gmail.com of r.vagevuur@nvlt.org . De inschrijvingen stromen binnen , maar we zijn beperkt tot een maximum aantal teams. En Vol is vol!!

Ook deze editie kan niet plaatsvinden zonder de medewerking van sponsoren en wijkbewoners. Wij als organisatie zijn dan ook iedereen zeer erkentelijk voor deze medewerking.

De organisatie kijkt uit naar deze dag en is ook dit jaar weer benieuwd naar alle voetbal skills die ons voorgeschoteld gaan worden in de leeftijdsgroepen van 6 tot en met 15 jaar!

Hopelijk tot ziens op 8 juli op ons mooie kunstgrasveld aan de Bosgroet!

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws