Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

WildFM Hitradio de zender voor Noord-Holland

door | 27 februari 2020 | Regio nieuws

WILDFM staat niet alleen voor de lekkerste hits, maar ook voor radio waar toekomst in zit. Wij gaan de komende jaren verder groeien in Noord en Flevoland.

WildFM heeft voor de luisteraars en adverteerders de nodige wilde acties klaar staan. Acties die gaan zorgen voor nog meer enthousiasme bij de mensen die dagelijks op WildFM afstemmen.

WildFM wil zich nog sterker profileren bij de doelgroep tussen 18 en 50 jaar. Die groep is voor alle adverteerders in alle opzichten interessant. Als starter, als jong gezin en ook als ze meer gesetteld zijn. Deze doelgroepen hebben vaak een dubbel inkomen en zijn daardoor feitelijk de economische motor van Nederland.

Kortom het komende decennium gaat WildFM zorgen dat veel mensen in het “rijkste” deel van Nederland gaan genieten van de meest onstuimige zender in Noord-Holland.

En 1 ding willen ze beloven: Zonder WildFM wordt het bijna oorverdovend stil van Amsterdam tot Den Helder

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws