Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Win een ton actie gemeente dijk en waard

door | 2 mei 2024 | Dijk en Waard, Gemeentenieuws

Win een ton

Win een ton! Alle inwoners van Dijk en Waard maken evenveel kans op één van de acht gratis regentonnen, compleet met aansluitmaterialen én thuisbezorgd. Om deze ton te winnen hoeven deelnemers alleen maar een quizje te doen.

Hoe werkt het?

Doe mee aan de quiz op www.samenblauwgroen.nl/wineenton. Vergeet niet uw persoonlijke gegevens achter te laten want winnaars krijgen persoonlijk bericht. Weet u een antwoord niet? Geen nood, iedereen die de vragen beantwoord, maakt evenveel kans op een ton van 100 liter. De actie loopt tot en met 19 mei 2024.

Wat kan je doen met een ton?

Het lijkt alsof in Nederland het water vaak met bakken uit de lucht valt, ook zijn er steeds langere perioden van droogte. Door een regenton te gebruiken, raakt bij hevige regenval het riool minder snel overbelast. En met het water uit de regenton kun je de tuin of de planten op het balkon water geven. Dat is goedkoper dan leidingwater en beter voor het milieu.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws