Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Workshop ‘omgaan met agressie’ voor sportaanbieders

door | 18 januari 2022 | Laatste nieuws, Nieuws overzicht, Noord-Holland

Er mag weer gesport worden! Bij het vragen naar of attenderen op het tonen van een Corona Toegangs Bewijs (CTB), geven sportverenigingen aan soms tegen lastige situaties aan te lopen. Hierdoor ontstaan bijvoorbeeld discussies en irritaties bij de deur. Vrijdag 28 januari van 15.00-17.00 uur organiseert de verenigingsadviseur van Alkmaar Sport daarom de gratis workshop ‘omgaan met agressie’ in De Meent. Iedereen die graag handvatten krijgt aangereikt om beter met zulke situaties om te gaan kan zich aanmelden via verenigingen@alkmaarsport.nl.

Hoewel het bij veel sportverenigingen heel gemoedelijk verloopt, kwamen er toch signalen binnen bij de verenigingsadviseur dat het voor een groep mensen lastig is weerwoord te bieden bij weerstand bij de deur. “Hoewel er bij professionele organisaties nog wel eens mogelijkheden zijn een beveiliger in te huren, is dit bij een vereniging niet van toepassing. Om de vrijwilligers die hier actief zijn toch wat te ondersteunen bieden we deze workshop aan,” aldus Sanne Wunderink, verenigingsadviseur bij Alkmaar Sport.

In deze workshop ligt de focus op professioneel handelen, waarbij de emoties in goede banen geleid worden. De workshop zal plaatsvinden in Alkmaar, in sportcomplex De Meent aan de Terborchlaan 301. Wilt u zich aanmelden, geeft dit dan door via verenigingen@alkmaarsport.nl.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws