Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Zaterdag 2 maart The Doors in Concert in De Brink Obdam!

door | 31 januari 2024 | Cultuur, Obdam

Nog altijd dol op de muziek van The Doors? Dan is het optreden van The Doors in Concert een must om bij te wonen! Op zaterdagavond 2 maart a.s. gaat om 20.30 uur de Schilderwerken De Boer Zaal open voor een spetterend optreden van deze geweldige tributeband.

The Doors tributeband klinkt als de originele The Doors, ze stralen dezelfde geweldige energie uit en ze lijken er zelfs op. Bovendien weten ze het originele geluid zo perfect te benaderen doordat ze exact dezelfde instrumenten gebruiken als hun legendarische voorbeelden. Natuurlijk volgen ze bovendien dezelfde setlist. The Doors was destijds een waarlijk iconische rockband, dus mis dit optreden niet en bestel je kaarten ad € 16,– per persoon via www.debrinkobdam.nl.

De kaartverkoop is al gestart en veel liefhebbers weten de website al te vinden, dus wees er snel bij en bestel je kaarten, ad € 16,- per persoon, zodat je je verzekerd weet van een heerlijke muziekavond! Je tickets bestel je via www.debrinkobdam.nl.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws