Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Zaterdag 25 april: De Nacht van de Koning met de Cats Aglow Band!

door | 3 maart 2020 | Langedijk, Regio nieuws

De eerste pre-party voor de Broeker Koningsdag (de Ik Hou van Holland Party op vrijdag 24 april, met Martijn Fischer zingt Hazes) was binnen enkele dagen uitverkocht. Vandaag presenteren wij, samen met @JG Horeca de line-up van De Nacht van de Koning, die een dag later plaatsvindt.

Tijdens deze feestelijke avond op zaterdag 25 april is de The Cats Aglow Band te gast in de feestent op het Havenplein in Broek op Langedijk. Vanaf 20.00 uur vertolkt deze coverband de hits van de Volendamse superformatie The Cats!

Band The Cats, die van 1965 tot 1985 bestond, is de uitvinder van de palingsound en inspireerde diverse andere acts, waaronder BZN en de George Baker Selection. De bezetting van de band bestond uit o.a. Jan Buijs, Jaap Schilder en Piet Veerman. Ze scoorden talloze hits, waaronder Lea, Why en Marian.

De entree voor De Nacht van de Koning met de Cats Aglow Band is gratis.

Zaterdag 25 april, 20:00 uur, Havenplein, Broek op Langedijk

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws