Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Zing mee met… de Mee-Zing-Kring!

door | 20 januari 2023 | Cool

Op donderdag 26 januari is het weer tijd voor een nieuwe editie van de Mee-Zing-Kring (voorheen Zingcirkel) bij Cool kunst en cultuur. Ontmoet, verbind en zing!

Verbinding
De Mee-Zing-Kring staat onder leiding van zorgzangeres Janina Greven en wordt muzikaal begeleid door Cor Dol. Door samen te zingen ontstaat er volop plezier, verbinding tussen mensen in de regio én daarnaast ook met de verloren geraakte mentale en fysieke vermogens.

Samen zingen activeert de ontwikkeling: sociaal, emotioneel en muzikaal. Samen zingen maakt ook ons klankgeheugen wakker en stimuleert omliggende hersengebieden. Herinneringen en verhalen komen los. Het zelfvertrouwen groeit en spanning komt vrij!

De komende maanden organiseren we op meerdere donderdagen deze mooie activiteit. Kijk op de website voor het overzicht van alle data.

Meer informatie & reserveren
Deelname aan de Mee-Zing-Kring kost €5,00 p.p. Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op www.coolkunstencultuur.nl.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws