Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Zon, kermis, muziek en de paashaas, het is voorjaar, het is tijd voor Weidepop.

door | 5 april 2023 | Cultuur, Evenementen

Kermis- en muziekfestival in het paasweekend in Noord Scharwoude met Gerard Joling, Frans Bauer, Oôs Joôs, Toontje Lager, Mooi Wark en vele andere artiesten.

In het paasweekend van 7, 8 en 9 april zal op het evenemententerrein De Speelweide in Noord Scharwoude de eerste editie van Weidepop plaatsvinden. Drie dagen lang groot feest in Noord Scharwoude met een top line up met fantastische artiesten en een kermis.

Tijdens het driedaagse evenement zullen onder andere Frans Bauer, Gerard Joling, Pater Moeskroen, Drukwerk en Oôs Joôs optreden in de mega tent op de Speelweide.

Goede Vrijdag
De eerste avond van Weidepop is op Goede Vrijdag 7 april. Het wordt een echte Nederpop avond, met optredens van Toontje Lager, Drukwerk en De Nederpop All Stars. Deze band zal samen optreden met Henk Westbroek van het Goede Doel en Nol Havens (Eén Kopje Koffie).

Zaterdag 8 april
Frans Bauer is toegevoegd aan de line up van de zaterdag. Frans Bauer staat in Nederland al jaren aan de top. De sympathieke volkszanger heeft tientallen hits op zijn naam staan. Naast Frans zullen ook onder andere Stef Ekkel, Rene Karst en Gerard Joling optreden. De zaterdag is toegankelijk voor alle leeftijden, echt leuk om met de hele familie naartoe te gaan.

Boerenrock op 9 april
De zondag wordt uniek. De beste Boerenrock bands uit de regio zijn gecontracteerd om er een ongeëvenaard feest van te maken. De mannen van Mooi Wark, Oôs Joôs, Pater Moeskroen en Dowwen Heze zullen de bühne betreden. De Feestploeg sluit deze avond en het festival af!

Kermis in het dorp!
Weidepop vindt plaats in een grote feesttent op de Speelweide. Naast Weidepop is ook een fantastische kermis met attracties voor jong en oud. De kermis is zoals elk jaar toegankelijk voor iedereen, dus neem gerust een kijkje. Het kermisterrein is iedere dag geopend vanaf 14.00 uur.

De laatste tickets voor Weidepop zijn verkrijgbaar via www.weide-pop.nl vanaf slechts € 17,50 per stuk.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws