Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Zuurkoolcup zaterdag 19 augustus bij LSVV

door | 11 augustus 2023 | Dijk en Waard, Sport, Zuid-Scharwoude

Vanaf zaterdag 19 augustus barst de strijd om de Zuurkoolcup weer los en wordt bepaald wie zich een jaar lang de beste voetbalploeg van Langedijk mag noemen. Op het complex van LSVV wordt er gestreden om de hoogste eer en wie de opvolger wordt van CSV BOL, dat vorig jaar de prestigieuze titel wist op te eisen.

De Zuurkoolcup is al jarenlang meer dan alleen voetbal. Naast de wedstrijden tussen LSVV, BOL, DTS en Vrone staan er namelijk ook dit jaar weer tal van andere activiteiten op het programma. Zo werd er ook gevoetbald door de veteranen, jeugd- en vrouwenteams van de diverse verenigingen en is het elke speelavond gegarandeerd feest met muziek in de feesttent. Dit jaar geven o.a. feest-dj Jacco Silver, Peter Loree en Marcel Meijer daar acte de présence.

Het toernooi begint dit jaar op zaterdag 19 augustus op Sportpark Voorwaarts in Zuid-Scharwoude. Om 17.00 uur wordt er gespeeld om de Veteranen Zuurkoolcup waarna om 19.00 uur de eerste wedstrijden om de Zuurkoolcup aanvangen.

Op dinsdag 22 augustus is de tweede speeldag en deze staat in eerste instantie in het teken van de jeugd met om 17.00 uur de strijd om de Sprtuitjes-cup tussen de JO13-teams van de Langedijker-clubs. Vanaf 19.00 is het dan weer tijd voor de tweede speelronde om de Zuurkoolcup.

De finaleronde vind dit jaar plaats op vrijdag 25 augustus en begint dit jaar met de strijd om de Zuurkoolcup voor vrouwen welke begint om 17.00 uur. Vrone is hierbij niet van de partij, maar wordt vervangen door VIOS W. Vanaf 19.00 uur zal de beslissing vallen over wie zich een jaar lang de beste van Langedijk mag noemen.

PROGRAMMA ZUURKOOLCUP 2023

Zaterdag 19 augustus

LSVV – BOL
DTS – Vrone

Dinsdag 22 augustus

LSVV – DTS
BOL – Vrone

Vrijdag 25 augustus

LSVV – Vrone
BOL – DTS

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws