Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Zwanger zijn anno 2020 / workshops

door | 31 augustus 2020 | Langedijk, Nieuws, Regio nieuws

Zwanger zijn en bevallen zijn bijzondere gebeurtenissen. Het doel van de workshops is dat je inzage krijgt in dat je (samen) mag en kan genieten van je zwangerschap en bevalling. En natuurlijk het ouderschap.

Vroeger werd de partner niet geacht zich op welke manier dan ook zich met de zwangerschap te bemoeien. Maar de partner van vandaag moet en wil betrokken zijn. Als partner kun je héél veel doen, maar je moet wel weten wat. Er moeten veel praktische dingen worden gedaan en geregeld. Ook al heeft je zwangere vriendin of vrouw misschien de neiging om dat allemaal naar zich toe te trekken: bemoei je daar actief mee. Zo kun je laten zien dat je betrokken bent bij de zwangerschap. En neem je haar werk uit handen.De zwangerschap van je vriendin of vrouw heeft niet alleen veel praktische, maar ook emotionele gevolgen. De zwangerschapshormonen zorgen voor stemmingswisselingen en nestdrang. Hoe ga je daarmee om? En hoe kijken jullie aan tegen jullie nieuwe rollen als ouders? Het is goed om daarover te praten. Tijdens de workshops Cranio sacraal therapie en Hypnobirthing op 3 oktober a.s. wordt je meegenomen in wat er allemaal mogelijk is om de regie in eigen handen te houden. Schrijf je in via https://www.rielex.nl/book-online. De workshops zijn gratis.

Zwanger zijn, bevallen, de geboorte van jullie kind is één van de meest ingrijpende veranderingen in jullie beider leven. Je hele wereld staat op zijn kop. Soms in positieve zin: ongelooflijk hoeveel liefde je ineens voelt voor dit kleine wezentje…Maar niet alles is rozengeur en maneschijn.

0620350465

Rielex
Bijlestaal 52
1721 PW
Broek op Langedijk

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws